In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Home

Welkom!

Van harte welkom op onze website.

U kunt een afspraak maken bij een fysiotherapeut zonder verwijsbriefje van een huisarts. Bij een eerste bezoek wordt geïnventariseerd waar uw beperkingen liggen. Samen zoeken we naar een oplossing om tot verbetering van uw fysieke mogelijkheden te komen.

Gratis spreekuur !!!

Op maandag, woensdag en vrijdag hebben we van 08.00 - 08.45 uur een vrij inloop-spreekuur. Mocht u twijfelen of uw klacht behandeld zou kunnen worden met fysiotherapie, kunt u zich aanmelden bij de balie en wordt u door één van onze fysiotherapeuten gehaald voor een gesprek. Lees verder

TIGRA

Ook voor gezondheidsmanagement voor bedrijven kunt u bij ons terecht. Als franchisenemer zijn wij met TIGRA Sint Anthonis aangesloten bij het grootste onafhankelijke netwerk van adviseurs voor arbeid en gezondheid van Nederland. Zowel voor Verzuim, Preventie als Duurzame Inzetbaarheid kunt u uitstekend terecht bij TIGRA. Kijk eens op de site van ons landelijk netwerk: www.TIGRA.nl.

Toegankelijk

Onze praktijk is goed bereikbaar. Er is een eigen parkeerplaats achter de praktijk. De praktijk is voor minder-validen volledig toegankelijk en we hebben een invalidenparkeerplaats bij de ingang. De dichtsbijzijnde bushalte is 100 meter van de praktijk.

Balie

De ontvangstbalie is 's morgens bemand van 08.15 - 12.00 uur. U kunt dan direct een afspraak maken (aan de balie of via de telefoon). 's Middags hebben wij voor de telefoon een antwoordapparaat aan staan. U kunt daarop een boodschap inspreken. Het antwoordapparaat wordt zeer regelmatig beluisterd en indien gewenst wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. 

Laatste nieuws

Bewegen bij kanker

[Lees verder ...]


Reviews