Links

De volgende partners en links bevelen wij u aan:

www.StopHielspoor.com - Lees alles over de effectieve behandeling van een hielspoor. 

www.StopTennisarm.nl - Onze praktijk is ook gespecialiseerd in de behandeling van de tennisarm / tenniselleboog. Meer informatie vindt u op deze site.

Centrum voor Oncologie - Hét multidisciplinaire samenwerkingsverband voor oncologie in onze regio. Gevestigd in onze praktijk! 

Sociaal Dorpsteam Sint Anthonis - Fysieke problemen kunnen ook mede ontstaan met oorzaken in de relationele sfeer, financiële problemen, problemen op het werk. Wij werken graag samen met ons Dorpsteam. Lees een interview met medewerkers van het Dorpsteam op de website van Sociom.

Elly Jacobs en Bernadette Deenen zijn diëtistes. Zij zijn werkzaam voor het Centrum voor Oncologie én nemen ook deel aan ons programma rond de Gecombineerde LeefstijlInterventie (GLI).

Fyne - Het samenwerkingsorgaan van fysiotherapeuten in het Land van Cuyk.

www.defysiotherapeut.com - Voor algemene informatie over fysiotherapie.

HetLoopCentrum - LoopCentrum Horst. Partner van ons bij het adviseren van onder andere wandel- en hardloopschoenen.

Podozorg-sintanthonis - Iedere woensdagmiddag zijn Peter of Herman van Dasselaar bij onze praktijk werkzaam als podoloog. Laat hen adviseren over het wel of niet aanmeten van een inlegzool in uw schoen. 

JIPA - De ergotherapiepraktijk die ook zitting heeft in onze praktijk en onder andere partner is bij de begeleiding van oncologiepatiënten.

Lisanne Scheurs - Op zoek naar een mogelijkheid om te gaan sporten of georganiseerd te gaan bewegen? Neem dan contact op met de beweegmakelaar van onze gemeente Land van Cuijk.

Ellen Roosenboom - Geeft psychosociale ondersteuning binnen het bij ons gevestigde Centrum voor Oncologie. Zij is verbonden aan Care for Cancer en heeft spreekuur in onze praktijk.