In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Ronald Korsten

Ronald Korsten is fysiotherapeut en is daarnaast  manueel therapeut. In 2011 heeft hij bovendien zijn masterstudie in deze specialisatie doorlopen.

Ronald heeft zich verder gespecialiseerd in de behandeling van een tenniselleboog / tennisarm. Voor deze lastige aandoening wordt gebruik gemaakt van een binnen de fysiotherapie niet gebruikelijke behandelmethode.

Ook voor een hielspoor is door Ronald een nieuwe behandelmethode ontwikkeld. De aanpak lijkt op de hierboven genoemde tenniselleboogbenadering. Daar waar andere collega's soms niet eens meer aan een behandeling van een hielspoor beginnen (!), ziet Ronald juist wél mogelijkheden (en de uitdaging) om hier adequaat mee aan de slag te gaan. 

Samen met Jeannette Korsten is Ronald maatschapslid van de praktijk. Tevens is Ronald binnen onze praktijk (samen met Leonie, Marieke en Lieke) stagebegeleider voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en Eindhoven.

Ronald is tevens Adviseur Arbeid en Gezondheid / bedrijfsleider voor TIGRA Sint Anthonis.

Het inloopspreekuur op maandag en vrijdag (08.00-08.45u) wordt in principe door Ronald gedaan.

ronald@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 99034206404

Ronald Korsten

Leonie Janssen

Leonie Janssen is één van onze twee sportfysiotherapeutes. Via individuele en groepstrainingen weet zij met gevarieerde oefenstof een optimaal programma samen te stellen. Hardlopen  en kickboksen zijn haar passie. Maximale inzet voor een optimaal resultaat is waar Leonie voor gaat.

Leonie voert ook de tenniselleboog- en hielspoorbehandelingen uit waar onze praktijk bekend om staat. Daarnaast is ze dé specialiste voor schouder- en knierevalidatie. Leonie heeft ondermeer de opleiding Fisioscissione én Dry-Needling gedaan.

Evenals Ronald, Marieke en Lieke is Leonie stagebegeleider binnen onze praktijk voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en Eindhoven. 

Leonie is tevens als Adviseur Arbeid en Gezondheid werkzaam voor TIGRA Sint Anthonis.

Zij is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

leonie@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 19064448504

Leonie Janssen

Ingrid Heinemans

Na haar opleiding tot fysiotherapeute heeft Ingrid de driejarige vervolgstudie kinderfysiotherapie gevolgd in Nijmegen.

Een kinderfysiotherapeute kan nauwkeurig vaststellen of de motorische ontwikkeling van een kind vertraagd of afwijkend verloopt. De eventueel volgende behandeling wordt nauwkeurig aangepast aan het ontwikkelingsprofiel van het kind en aan de specifieke hulpvraag.

Als kinderfysiotherapeute heeft Ingrid zich gespecialiseerd in de schrijfmotoriek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pengreep, houding en automatiseren van het handschrift. Kijk voor nadere informatie even in deze folder.

Indien u twijfelt over het bewegingsgedrag bent u vrij om met uw kind een afspraak bij Ingrid te maken. Met behulp van screeningsinstrumenten (zoals de BSID-2 en de Movement ABC-2) kan een motorische achterstand objectief in kaart worden gebracht.

Ingrid is ook als algemeen fysiotherapeute in onze praktijk werkzaam. De tenniselleboog- en hielspoorbehandelingen worden ook door haar uitgevoerd. Daarnaast is Ingrid (net als Paul en Ties) fascia-therapeute en voert ze ook de dry-needling behandelingen uit.  

Zij is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

ingrid@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 79047639904

Ingrid Heinemans

Marieke Brandts

De vraag naar efficiënte oefen- en trainingsprogramma's neemt toe. Revalidatie en fysiofitness zijn bij ons maatwerk. Marieke Brandts - Schoenmakers is met haar specialisatie van sportfysiotherapeute bij uitstek geschikt om u hierin te begeleiden.

Marieke heeft als fysiotherapeute én ALO'er (Academie Lichamelijke Opvoeding) ruime ervaring met het geven van groepslessen, o.a. bij een basisschool en de plaatselijke turnvereninging (TIOS). Marieke voert ook de behandelingen van de tenniselleboog/tennisarm en hielspoor uit.

Evenals Ronald, Leonie en Lieke is Marieke stagebegeleider binnen onze praktijk voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en Eindhoven.

Marieke werkt bij ons op maandag, dinsdag en donderdag.

In het seizoen 2018-2019 geeft Marieke namens onze praktijk ook de peutergym in de sporthal van St. Anthonis op vrijdagmorgen van 08.45 - 09.45u.

marieke@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 09908678904

Marieke Brandts

Paul van der Slik

Paul is bij ons een breed inzetbare fysiotherapeut. Hij is zowel werkzaam in oefengroepen als in de één-op-éénsetting. Zijn werk wordt hoog gewaardeerd in de zogenaamde CQ-enquêtes (patiënttevredenheid) die door onze praktijk worden uitgezet. Evenals Ingrid en Ties is Paul uitgebreid bekend met Fasciatherapie. Hij werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Het inloopspreekuur op woensdag (08.00-08.45u) wordt in principe door Paul gedaan.

paul@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 19917697204

Paul van der Slik

Ties Basten

Ties is algemeen fysiotherapeut. Een enthousiaste collega met hoge patiënttevredenheidsscores. Bovendien een voetbalhart op de juiste plaats (Eindhoven ;-)  ). Hij werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Binnen onze praktijk is Ties eerste aanspreekpunt richting nieuwe knieën en heupen. Evenals Paul, Leonie en Ingrid is Ties bekend met de technieken van de fasciatherapie. Ook behoort Ties tot de specialisten in onze praktijk die werken met de unieke tennisarm- en hielspoortechnieken. Daarnaast is hij binnen onze praktijk het tweede aanspreekpunt (naast Leonie) bij schouderklachten.

ties@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 29919891304

Ties Basten

Wout van Paassen (M.Sc.)

Wout is Master in Science in onze praktijk. Als universitair opgeleide fysiotherapeut heeft hij een kritische blik op wetenschappelijke publicaties en weet hij waar en wanneer de meest recente onderzoeksinformatie toe te passen is op de werkvloer. Zijn gedrevenheid voor het vak komt ook terug in zijn passie - wielrennen. Wout werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag en is binnen onze praktijk één van de specialisten voor wat betreft de behandeling van tennisarmen.

wout@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 89920075504

Wout van Paassen (M.Sc.)

Lieke van der Vecht

Na haar opleiding tot fysiotherapeute heeft Lieke de Allround Opleiding Handtherapie in Utrecht gevolgd.

Een handtherapeute is uitstekend op de hoogte van de anatomie van de hand en pols en van de verschillende letsels en aandoeningen aan de hand en pols.

Ook is Lieke aangesloten bij ClaudicatioNet. Dit is een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met 'etalagebenen' (claudicatio intermittens). Naast de gesuperviseerde looptherapie wordt u begeleid in het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl.

Evenals Ronald, Marieke en Leonie is Lieke stagebegeleider binnen onze praktijk voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en Eindhoven.

Lieke werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

lieke@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 79916869104

Lieke van der Vecht

Jeannette Korsten

Van maandag t/m vrijdag (08.15-12.15 uur) is Jeannette onze telefoniste / receptioniste. Bijna alle in- en uitgaande berichten verlopen via haar. 's Middags hebben we voor de telefoon een antwoordapparaat aan staan. We streven er naar om zo snel mogelijk op uw telefoontjes of mailing te reageren.

Voor direct contact kunt u echter het beste vóór de middag bellen.

Jeannette is samen met Ronald maatschapslid.

Jeannette Korsten

Betty Schoenmakers

Betty is onze tweede receptioniste. Vooral bij afwezigheid van Jeannette zult u haar tegenkomen aan de balie.

Betty Schoenmakers

Yvonne Hermans

Drie dagen per week wordt de praktijk administratief ondersteund door Yvonne Hermans. Zij heeft voorheen gewerkt als O&G verpleegkundige in het ziekenhuis en als teamleider in de kraamzorg. Haar ervaring zetten we ook graag in bij de behandeling van moeders met een borstontsteking.

Yvonne werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

yvonne@fysioronaldkorsten.nl

Yvonne Hermans