Ingrid Heinemans

Fysiotherapeute, kinderfysiotherapeute.

Na haar opleiding tot fysiotherapeute heeft Ingrid de driejarige vervolgstudie kinderfysiotherapie gevolgd in Nijmegen.

Een kinderfysiotherapeute kan nauwkeurig vaststellen of de motorische ontwikkeling van een kind vertraagd of afwijkend verloopt. De eventueel volgende behandeling wordt nauwkeurig aangepast aan het ontwikkelingsprofiel van het kind en aan de specifieke hulpvraag.

Als kinderfysiotherapeute heeft Ingrid zich gespecialiseerd in de schrijfmotoriek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pengreep, houding en automatiseren van het handschrift. Kijk voor nadere informatie even in deze folder.

Indien u twijfelt over het bewegingsgedrag bent u vrij om met uw kind een afspraak bij Ingrid te maken. Met behulp van screeningsinstrumenten (zoals de BSID-2 en de Movement ABC-2) kan een motorische achterstand objectief in kaart worden gebracht.

Ingrid is ook als algemeen fysiotherapeute in onze praktijk werkzaam. De tenniselleboog- en hielspoorbehandelingen worden ook door haar uitgevoerd. Daarnaast is Ingrid gespecialiseerd in ademhalingstherapie, fasciatherapie en voert ze ook de dry-needling behandelingen uit.

Zij is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

ingrid@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 79047639904Ga terug naar het overzicht