Yvonne Hermans

Kwaliteitsmanager, Gecombineerde LeefstijlInterventie (GLI), klachtenfunctionaris, administratief ondersteuner, receptioniste, functionaris gegevensbescherming

Drie dagen per week wordt de praktijk administratief ondersteund door Yvonne Hermans. Zij heeft voorheen gewerkt als O&G verpleegkundige in het ziekenhuis en als teamleider in de kraamzorg. Haar ervaring zetten we graag in bij de behandeling van moeders met een borstontsteking.

Yvonne is binnen onze praktijk de manager rondom kwaliteitszaken. Mede dank zij haar inzet mogen we met onze praktijk het Keurmerk-Fysiotherapie (SKF) dragen en worden we door diverse zorgverzekeraars (o.a C.Z, V.G.Z. en Zilveren Kruis) ingeschaald in de kwalitatief hoogste categorie.

Binnen onze praktijk is Yvonne de klachtenfunctionaris. Mocht er een klacht zijn waar u met uw fysiotherapeut(e) niet uit komt, kunt u zich bij Yvonne melden. Ook is ze voor de praktijk ingeschreven als functionaris voor de gegevensbescherming.

Ook heeft Yvonne de opleiding Leefstijlcoach afgerond bij Fontys in Eindhoven. Samen met Ties begeleid ze de groepen Gecombineerde LeefstijlInterventie (GLI).

Yvonne werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

yvonne@fysioronaldkorsten.nlGa terug naar het overzicht