In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

De praktijk

In onze praktijk zijn acht fysiotherapeuten werkzaam. Bovengemiddelde kennis, invoelings- vermogen en gedrevenheid voor het vak zijn de criteria waar wij de collega's op selecteren. De specialisaties in onze praktijk zijn manuele therapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie.

Voor revalidatie (na bijv. een knie-operatie) kunnen we gebruik maken van een toonaangevende oefenzaal met uitgebreide fitnessmogelijkheden.

Een specialiteit van onze praktijk is de behandeling van patiënten met een tennisarm / tenniselleboog. We gebruiken hiervoor een unieke methode die er toe leidt dat mensen uit heel Nederland onze praktijk weten te vinden. Via www.StopTennisarm.nl kunt u hier meer informatie over vinden.

Ook voor de behandeling van een hielspoor wijken wij af van het traditionele verhaal. Bij ons mag u direct weer starten met (gedoseerd) wandelen en zelfs hardlopen. Zonodig maken we gebruik van een shockwave-apparaat. Hier worden géén extra kosten voor in rekening gebracht. Ook voor de hielspoor hebben wij een web-site ontwikkeld: www.StopHielspoor.com .

We hebben de laatste jaren gemerkt dat steeds meer patiënten de moeite nemen om, vanuit plaatsen buiten ons directe werkgebied, de praktijk te bezoeken. De betrokkenheid en de inzet van onze fysiotherapeuten bij het verbeteren van het specifieke bewegingsprobleem worden dan ook door patiënten hoog gewaardeerd. We kunnen daarmee met recht spreken van een dorpspraktijk met een regionale allure.

Wilt u onze praktijk bekijken? Klik hier om direct even binnen te wandelen.

Wij hebben in onze praktijk de beschikking over een echografie-apparaat. Deze wordt gebruikt om extra inzicht te krijgen in welke weefsels betrokken zijn bij de klachten. Daarnaast is middels echografie beter in beeld te brengen in welk stadium van herstel het aangedane weefsel zich bevindt. Dit helpt bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste oefeningen. Bij gebruik van het echo-apparaat worden géén extra kosten in rekening gebracht. 

Kijk hier voor onze Missie - Visie.

Indien u onder behandeling bent, zijn onze praktijkinformatiefolder en privacyverklaring van toepassing. Deze kunt u ook schriftelijk meekrijgen bij de balie.