Marieke Brandts

Fysiotherapeute, sportfysiotherapeute, oedeemtherapeute.

De vraag naar efficiënte oefen- en trainingsprogramma's neemt toe. Revalidatie en fysiofitness zijn bij ons maatwerk. Marieke Brandts is met haar specialisatie in de sportfysiotherapie bij uitstek geschikt om u hierin te begeleiden.

Oedeem is een abnormale ophoping van vocht in het weefsel als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Oedeemtherapie is een vorm van fysiotherapie die gericht is op het afvoeren van oedeem. Marieke heeft hiervoor de opleiding gevolgd en kan u hierin begeleiden en adviseren.

Ook kunt u bij haar terecht voor het aanmeten van steunkousen. 

Marieke heeft als fysiotherapeute én ALO'er (Academie Lichamelijke Opvoeding) ruime ervaring met het geven van groepslessen, o.a. bij een basisschool en de plaatselijke turnvereninging (TIOS). Marieke voert ook de behandelingen van de tenniselleboog/tennisarm en hielspoor uit.

Tevens geeft Marieke de ultrageluidbehandeling bij borstontsteking.

Evenals Leonie en Lieke is Marieke stagebegeleider binnen onze praktijk voor studenten fysiotherapie van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen.

Marieke werkt bij ons op maandag, dinsdag en donderdag.

Marieke geeft namens onze praktijk ook de peutergym in de sporthal van St. Anthonis op vrijdagmorgen van 08.45 - 09.45u.

marieke@fysioronaldkorsten.nl

Bignummer: 09908678904Ga terug naar het overzicht